Totalul afișărilor de pagină

Useful information for U.K immigrants

marți, 23 iulie 2013

Another sunny day



Nisip, palcuri de iarba, valuri, pescarusi, muzica la casti, Tu pretutindeni. Relaxare. Meditatie. Recunostinta.
           Iti multumesc pentru vant, bronz, glasuri vesele si lipsite de griji, pentru apa, pentru bere, pentru iarba, pentru nori, ploaie, racoare, pentru muzica buna, pentru iubire si alte sentimente asociate, pentru fiori, sperante, multumesc pentru zambete, pentru dulciuri, pentru fructele acre, pentru frati, pentru internet si webcam, pentru diversitatea florei si a faunei, pentru inocenta, pentru spectacolul zilnic de pe cer, pentru Soare si protectia oferita de planete, multumesc inca o data pentru vremea asta buna si pentru ecourile copilariei care se rasfrang mereu aici pe plaja. Multumesc pentru amintiri, pentru experiente, pentru efectul metamorfozant al plimbarilor nocturne, multumesc pentru necunoscutii prietenosi, pentru singuratate si liniste, pentru paduri, pentru carti, scriitori si alti artisti, mersi pentru jocuri, chitzaieli, alintari, pentru mirosul de fan, mersi pt struguri, coacaze, zmeura, narcise si bujori, mersi pentru masa din familie, pentru muraturi, pentru mujdei, salata beuf, pentru sarbatori, daruri si zile de weekend.
          Dar mai ales iti multumesc pentru ziua de azi, pentru ca m-am trezit din somn si te simt in inima mea. Te plimbi si te bucuri cu mine, dansezi, respiri, simti, lupti, astepti si imprasti gandurile tale bune celor din autobuz, celor care asteapta cu tine la semafor, celor batrani, celor mari si celor mici. Multumesc ca esti aici si nu ma uiti si ma uimesti mereu facandu-ma sa ma simt atat de protejata si speciala cand aparent sansele mele sunt mici. Dar Tu esti eu, iar eu sunt Tu.
         In schimb tu, cititorule, ai putea crede ca mananc rahat. Mananc. Dinala turcesc. Smile my dear, smile, descreteste-ti fruntea si nu mai fi un nenorocit nerecunoscator, vesnic frustrat si nemultumit. Iubeste. Iubeste detaliile care formeaza intregul. 

                                                                                                                           

12 comentarii:

  1. Nu-i rau rahatul turcesc. totusi, n-o arzi prea tare pe partea cu misticismul?
    adica, in constanta, ca si in tulcea, de la o varsta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai putea sa continui ultima propozitie, daca vrei sa te faci inteles. "N-o ard" in niciun fel. Am momente cand sunt mai spirituala si consider momentele astea singurele demne de asternut. Deocamdata. Poate as fi abordat alte subiecte daca aveam vreun interes cu blogul asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. "o arzi"..auzi expresie la omu' legii :)) ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. eh, incercam sa te cunosc. atat, si nimic mai mult. eventualele "magarisme", au avut rolul, nereusit se pare, de a te provoca , pentru a "scoate" mai multe informatii despre tine.
    o tentativa pentru care ar trebui sa fiu declarat corigent de fostii mei profi de psihologie! ori, dracu', chiar sunt eu prea bleg pentru un anumit vanat!

    caci, frumusica si desteapta, hm, o combinatie mai rara azi!...

    RăspundețiȘtergere
  7. ori "geek chic"! :)
    danube

    RăspundețiȘtergere
  8. haha..am inteles..deci asa.. :D ma si miram, facusei o analiza din niste informatii pe care le-am oferit chiar eu in mod deliberat, deci n-as fi avut de ce sa ma atac.
    geek chic..se poate spune si asa :D

    RăspundețiȘtergere
  9. si, as putea sa trec dincolo de aparente si sa lansez o ipoteza, dar n-o fac.
    danube

    RăspundețiȘtergere